Lanzarote

Träningsresa med Åsa Skanheden/Simma med flyt och Mallottan PT

Vi åker till LANZAROTE 1-8 februari.
Klart du ska med!
Äntligen! Med inriktning på simning och funktionell styrka för idrott och vardag med tillskott av löpning åker vi till vackra Club La Santa på Lanzarote som start på nya året. Det erbjuds två simpass per dag i 50- metersbassäng som leds av simcoachen Åsa Skanheden. Om intresse finns kan simträning även hållas i öppet vatten. En jättefin chans till att genomföra en helt valfri utmaning med högkvalitativ coachning!

Funktionell styrka och löpning coachas av Malin-Charlotta Rudin är licensierad personlig tränarare inom uthållighetsidrott och styrketräning. Ett styrka/rörlighets pass per dag erbjuds samt löpning varannan dag för den som kan och vill. Nytt för teamet är föreläsningar kring träningsplanering och livsplanering, allt hänger ihop. Vi hjälper dig med de röda trådarna ur ett holistiskt perspektiv.

Denna resa passar dig som är både nybörjare, tävlings eller masterssimmare och all form av träning och rörelse. Är du triathlet finns stora utvecklande möjligheter, det går även att hyra landsvägscykel på anläggningen. Vi erbjuder coachning i våra specialiserade ämnen efter deltagarens nuläge. Alla kan följa med och ta del av varandras motivation och inspiration! Här har du en fantastik vecka tillsammans med nya kamrater och oss coacher.

Vuxen 9000 kr i CF2 lägenhet för 6 vuxna (2 sovrum och 2 bäddsoffor),Vuxen 10.000 kr CF1 lägenhet för 3 vuxna (1 sovrum och 1 bäddsoffor),priserna är logi, halvpension,
Flyg ingår ej. Bokas separat inom kort av deltagaren. Ni finner flyg på Skyscanner eller Apollo med Novair ditresa kl. 6:45-11:35 hemresa 12:35-19:15. Vi flyger från Stockholm. Självklart kan man flyga från andra platser och meddela oss bara så vi vet när ni kommer.

Förutom allt inspirerande som vi tillhandahåller er genom vår coachning erbjuder Club L Santa många andra aktiviteter som ingår utan extra kostnad. Gå gärna in och titta på deras
hemsida http://www.clublasanta.com. Anläggningen är fantastisk!
Varmt välkommen till en vecka med oss!

Mer information:

Åsa Skanheden, asa@simmamedflyt.se, mobil: 070-2560929

Malin-Charlotta Rudin mallottan@malin-charlotta.se 0702827270