Om Simma med flyt

279572_10150269903513211_6293566_o (1)

Simma med flyt grundades 2015 av mig Åsa Skanheden. Jag har lång erfarenhet inom simning och under tjugo år var jag själv en aktiv simmare. Efter min karriär som simmare gick jag vidare och arbetade som simlärare och simtränare. Under åren 2004-2015 har jag haft ansvar och utvecklat Örebro Simallians simundervisning samt utbildat simlärare och tekniktränare. Tillsammans med Sofia Hellström utbildar jag varje år cirka 20-30 nya ledare inom simidrotten. De senaste åren har simningen som motionsidrott haft ett rejält uppsving och detta är något som mitt hjärta klappar lite extra för. Jag vill ge fler möjlighet att utveckla sin simning och känna all den glädje som simningen har gett mig. Därför startade jag Simma med flyt.

Genom analyser och coachning hos mig och Simma med flyt får du chansen att utveckla din simning. I en endless pool genomför jag analyser av din simning och coachar dig till att bli en bättre och snabbare simmare.

Jag har alltid brunnit för simkunnighet. Badhus kan ibland upplevas som en stökig och bullrig miljö, där det är svårt att hitta lugnet och modet att ta tag i sin simning. Hos Simma med flyt finns möjligheten att lära sig simma eller förbättra sin simning i en lugn och avslappnad miljö. Varje lektion utformas efter just din nivå. Simma med flyt är helt enkelt ett komplement till den traditionella simundervisningen.

I Simma med flyts lokaler är det också möjligt att som simklubb eller företag att hyra poolen lite längre tid och då även helger.

Jag hoppas du hittar något som passar just dig och din simning här hos Simma med flyt.

Välkommen!