Open Water

HÄNG PÅ NU ÄR DET INTE LÄNGE KVAR TILL RAMSJÖN 2024

Jag kommer hålla Open Water ( OW ) träning som vanligt i Ramsjön med start OBS söndag den 19 maj kl. 10:00 jag tänder bra om ni vill grilla efter. Sen kör vi som vanligt på tisdagar med start den 21 maj.

Jag lägger ut evenemanget på Facebook varje vecka så ni kan boka in er på de gånger ni kan. ( se längre ner i texten om samåkning )

För er som vill vara med är kostnaden 50:- per tillfälle eller 600:- för hela säsongen som blir ca 15-17 tillfällen. Vi kommer jobba med tekniken, navigering och fart. Och inte minst kommer vi ha en fantastisk rolig sommar tillsammans. I början blir det mest att vänja sig med att det är lita svalt i vattnet.

Vi simmar varje tisdag i Ramsjön med ev något  UPPEHÅLL i augusti . Samling vid Stubbengatan 2 (min simstudio) för dom som vill åka gemensamt kl. 17:10 eller strax för kl.18:00 vid Ramsjöns badplats. Vi hoppas i vattnet prick 18:00. BEHÖVER NI SKJUTS SÅ MÅSTE NI SKRIVA DET VARJE GÅNG NI SKA MED SÅ NI ÄR SÄKER PÅ ATT NI FÅR PLATS I NÅGONS BIL. Skriv det i evenemanget så de som kör ser detta.
Många tar med kvällsfika för er som är nya. Vi simmar till i början av september. Avslutning med korvgrillning.
Jag kommer köra några helg camps i sommar med simning i pool och sjöar i närområdet . Håll utkik på denna sida, min bokningssida och hemsida.

Betalning sker till swish 1233449758 skriv då Ramsjön och ert namn eller kontant på plats.

”Varmt” Välkomna!
Önskar
Coach Åsa och Lina