Open Water

HÄNG PÅ NU ÄR VI IGÅNG I RAMSJÖN 2022

Jag kommer hålla Open Water ( OW ) träning som vanligt i Ramsjön med start 24 Maj.
Jag lägger ut evenemanget på Facebook varje vecka så ni kan boka in er på de gånger ni kan. ( se längre ner i texten om samåkning )

För er som vill vara med är kostnaden 50:- per tillfälle eller 600:- för hela säsongen som blir ca 16-18 tillfällen. Vi kommer jobba med tekniken, navigering och fart. Och inte minst kommer vi ha en fantastisk rolig sommar tillsammans. I början blir det mest att vänja sig med att det är lita svalt i vattnet.

Vi simmar varje tisdag i Ramsjön med  UPPEHÅLL den 14 juni . Samling vid Stubbengatan 2 (min simstudio) för dom som vill åka gemensamt kl. 17:15 eller strax för kl.18:00 vid Ramsjöns badplats. Jag kommer åka 17:00 ( för att förbereda ) från min simstudio och vill man åka med mig så går det självklart bra. BEHÖVER NI SKJUTS SÅ MÅSTE NI SKRIVA DET VARJE GÅNG NI SKA MED SÅ NI ÄR SÄKER PÅ ATT NI FÅR PLATS I NÅGONS BIL. Skriv det i evenemanget så de som kör ser detta.
Många tar med kvällsfika för er som är nya. Vi simmar till vecka 37/38 om intresse finns. Avslutning med korvgrillning.
Jag kommer köra några helg camps i sommar med simning i pool och sjöar i närområdet . Håll utkik på denna sida, min bokningssida och hemsida.

Betalning sker till swish 070-2560929 skriv då Ramsjön och ert namn eller kontant på plats.

”Varmt” Välkomna!
Önskar
Coach Åsa